Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0(232)382 60 80
WEB https://karsiyakaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Bahariye Mah. Yaşar Aksoy Sokak No30 Karşıyaka/İZMİR
VİZYON : Okur Yazar değil; okuyan yazan ve yorumlayabilen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Karşıyaka İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama Saati : 08:40 Bitiş Saati : 15:15
Yabancı Dil : Arapça, İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Karşıyaka ve bayraklı ilçelerine talep doğrultusunda servis hizmeti sunulmaktadır.
Ulaşım : Her türlü toplu taşıma (İzban, Eshot, Dolmuş) araçlarıyla ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Bahariye Mahallesi Yaşar Aksoy Sokak No:30-32 Karşıyaka
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İzmir’in metropol ilçelerinden Karşıyaka’nın Alaybey semtinde bulunmakta ve ilçe merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Her yıl Fen Liseleri başta olmak üzere puan ile öğrenci alan okullarda eğitime hak kazanan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Basketbol, Satranç, Güreş, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak projeleri